We Adore Babies

Stark mamma – Träna med bebis

Hemmaträning
Hemmaträning

Sedan jag fick L ville jag återgå till träningen väldigt snart men fick vänta ett tag för att jag gjorde kejsarsnitt. Jag frågade min barnmorska när man kunde börja men blev väglett till att prata med en personlig tränare. Intressant hur man tror att vården ska veta om detta med diastasen för den är helt uppdelad, ni har väl läst på nyheterna att på många håll så kan inte vården hjälpa för det anses som en skönhetsfel(?)? Men då handlar det om svåra fall och när delningen är väldigt bred.

Men men efter min första mammagrupp så fick jag höra om att vi har en mammagruppsträning i stan och att de tyckte det var superbra! Jag blev superintresserad och ville haka på direkt! Träningsgruppen heter Stark mamma och ägs av Katharina Lindoff, en fantastisk PT som förstår mammakroppen och vet vad du behöver för att bli starkare och mer självsäker i din träning. (Detta är helt o hållet min egna ord)

Jag gick två passomgångar och var supernöjd! Vi fick även med oss hem övningar för att träna hemma och det var så jag började göra min egen träningsplan. L var 3 månader när jag började smått och ökade mer o mer med intensivare och tyngre vikter. Som kejsarsnittad måste man vara väldigt försiktigt och påläst om träningen annars kan man skada sig rejält. Först trodde jag att det skulle vara omöjligt med att träna med barn men jag hittade lösningar för att jag var så inspirerad av Stark mamma att jag ville inte ge upp. Ibland tränade jag när L sov för då sov han 2 timmar per omgång, ibland när han var vaken så la jag honom i gungstolen framför mig och tränade. För mig var det inga problem och behagligt, jag tränade inte mer än 30 min 3-4 ggr i veckan.

IMG_3114
Ett måste vid början av träning

Jag har även skapat utomhusträning för mig själv med barnvagnen vilket var riktigt kul att jag bjöd in mammor från mammagruppen att prova med mig, vilket dem tyckte var riktigt bra☺️??

I ett senare inlägg kommer jag skriva om dagens träning, vad jag gör, hur ofta och vad jag äter, så håll utkik!

Kika gärna in på Stark mammas hemsida och inspireras, varför inte prova hennes pass? Jag lovar att ni kommer tycka om det! ???

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats