We Adore Babies

Tillbaka till jobbet

Min mammaledighet närmar sig slutet och snart är det dags att jobba 8-10 h per dag, en stor omställning att gå tillbaka till jobbet efter att ha varit med familjen. Jag förväntar mig en bitterljuv känsla för att jag älskar mitt jobb och arbetsuppgifterna men kommer känna otrolig stor tomhet att lämna lillen och mannen hemma. Även om jag har varit mammaledig så ansåg jag att det var viktigt att ta utvecklings- och lönesamtal med arbetsgivaren, dels att diskutera vad som har skett innan man gick på mammaledighet och vad som förväntas av en när man börjar jobba igen. Häromdan hade vi verksamhetsplanering och där ville jag vara med för att hända med i vad som väntas året därpå. Hellre är jag beredd och har lättare att sätta igång när jag väl börjar än att ta värdeful tid och sitta i efterhand och ta igen det som redan diskuterats. Plus så kan man vara med och påverka för kommande projekt??Det är alltid mysigt med möten, speciellt när det går bra och välsamarbetat.

Hur ser ni fram emot att gå tillbaka till jobbet? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats