We Adore Babies

Söndagsmys med Latte del barista

IMG_1931IMG_1930IMG_1929
Söndag för oss betyder mys och avkoppling innan veckan börjar. För mig innebär vardagarna träning 3-4 gånger/vecka, träffa vänner och familj, blogga och att vara mamma helt enkelt, vilket är fantastisk!
Vad betyder söndagar för er?

Jag har en egen ’kaffebar’ hemma som jag länge har längtar efter att experimentera med, men har inte riktigt tagit mig tid att lära mig de olika sorters kaffedrycker som finns. Att endast skumma korrekt tog lite tid att lära sig för att lyckas få mikrobubblor, inte såpbubblor ? Just nu kan jag inga kaffekonst men det ska jag lära mig ☺️☕️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats