We Adore Babies

Mådde inte så bra!

IMG_3068Under semestern i USA så ville man prova det mesta för att inspireras av deras rätter och matkultur. Som har jag förstått att matkulturen kan upptäckas i de mindre städer, så har ni inspirerats så berätta gärna ☺️?? Jag och min man ville verkligen prova det vi alltid hört om USA, deras stora frukostar(diners), mäktiga lunch och middagar … plus på allt deras sötsaker. Det började spännande och gott men till slut mådde vi verkligen dåligt, uppblåsta, näringsfattiga och jag smått illamående. Jag ville nog inte se snabbmat på väldigt länge! (Jag äter på Max en gång årligen). Här hemma i Sverige är lunch väldigt varierande som exempelvis sallad, thaimat, husmanskost och lite av den lättare varianten, enligt mig!

Efter fem dagar i USA ville jag endast ha lätt mat som sallad eller sushi. Jag säger inte att det är något fel med deras mat, min mage fungerar bara annorlunda, precis som alla andras. Jag har inte fotat all mat men här är några exempel som vi åt ?

IMG_3067
#thecheesecakefactory
IMG_3070
#universalstudios #hollywood
IMG_3051
#Corndog
IMG_3052
Chocolate & mocha almond icecream
IMG_3053
Chocolate #mickeymouse sweets
IMG_3054
#starbucks #Cinnamonbun latte
IMG_3055
#Chickenfajita omelett
IMG_3056
#Redvelvet pancakes with creme cheese
IMG_3057
#daveandbusters
IMG_3058
För barn: mashpotato with bacon and cheese
IMG_3059
#honeyglazedribs with fries and mini burgers
IMG_3060
#Dubblecheeeseburger with fries
IMG_3061
#ihop #newyork pancakes with creme cheese and strawberry
IMG_3062
#rasberrypancakes with white chocolate
IMG_3063
Breakfast with #hashpotatos eggs and bacon
IMG_3064
#italianamerican #pepperonipizza
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats