We Adore Babies

Los angeles tar min tid

Hej allihopa!!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige:) Vi är påväg till Disneyland för att förfira vår sons födelsedag och sen blir det kalas hemma i Sverige igen såklart! ☺️ Det finns så mycket att berätta om LA men jag finner ingen tid för det ännu men jag lovar att det kommer inom kort, plus att hotellets wi-fi är nog den segaste..usch!!

Under den lilla tiden vi har varit här har jag samlat på några tips angående barnmat, resa, destinationer, säkerhet och mycket mer. Håll utkik mina vänner för det kommer spännande information ??

Kram från LA

IMG_2386

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats