Header Image

We Adore Babies

Hej och välkomna till min blogg! Natasa heter jag och är nybliven 26 årig mamma till en son född November 2015 som jag har ihop med min fantastiska fästman (27 år). Jag har stor passion för kost, näring och hälsa och har alltid tyckt om matlagning. Sedan jag själv fick barn blev jag inspirerad hur hemlagad barnmat kan underlätta matlagningen inom familjen och spara tid & energi. Idag jobbar jag som livsmedels- och hälsoskyddsinspektör inom offentlig sektor vilket har gett mig kunskap om säkerhet för människan hälsa. För övrigt brinner jag för mode, träning och resor. Följ gärna min blogg för här kommer jag bjuda på nya och enkla recept för hela familjen, information om näring, hälsa och säkerhet och mycket mer☺️Hoppas jag kan inspirera er! Frågor eller samarbeten maila mig här: [email protected]

Profile Avatar

Zucchini & morots’baby’plättar

Publicerad,

IMG_1748 IMG_1750 IMG_1753Ingredienser

1 zucchini

1 medelstor morot

1 ägg

2 msk vatten

1 msk ströbröd

1 tsk potatismjöl

smör

  1. Riv zucchini och morot
  2. Vispa ihop ägg, vatten, potatismjöl och ströbröd
  3. Rör ihop smeten med grönsakerna
  4. Smält smöret på medelvärme och klicka i grönsakssmeten med tesked
  5. Stek 1 minut på varje sida
  6. Låt svalna och servera

 

Detta är en enkel och nyttig recept som passar från 6 månader. För grövre bitar använd grov rivjärn för bebisar som har börjat äta själv, perfekt som fingerfood ???

 

För vuxna gäller samma grundrecept, lägg endast till följande:

1 krm salt

1 krm canyenn

1 tsk citronpeppar

Kommentera gärna vad ni tyckte om receptet ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *