Header Image

We Adore Babies

Hej och välkomna till min blogg! Natasa heter jag och är nybliven 26 årig mamma till en son född November 2015 som jag har ihop med min fantastiska fästman (27 år). Jag har stor passion för kost, näring och hälsa och har alltid tyckt om matlagning. Sedan jag själv fick barn blev jag inspirerad hur hemlagad barnmat kan underlätta matlagningen inom familjen och spara tid & energi. Idag jobbar jag som livsmedels- och hälsoskyddsinspektör inom offentlig sektor vilket har gett mig kunskap om säkerhet för människan hälsa. För övrigt brinner jag för mode, träning och resor. Följ gärna min blogg för här kommer jag bjuda på nya och enkla recept för hela familjen, information om näring, hälsa och säkerhet och mycket mer☺️Hoppas jag kan inspirera er! Frågor eller samarbeten maila mig här: [email protected]

Profile Avatar

Hallonmannagryn

Publicerad,

Gröt är nog det obligatoriska till frukost för småbarn enligt mig. Vi började med egen gröt när L blev runt 8 månader men föredrog helst färdigförpackad gröt för att de har tillskott av vitaminer och mineraler och vi inte kan tillsätta sådant. När dem är väl lite större anses det inte vara ett problem att göra egen gröt. Här har jag gjort mannagryn med vatten, banan och hallon samt lite mjölkersättning.

Ingredienser

2 msk mannagryn

2 dl vatten

5-6 st hallonbär

1/4 banan

1 msk färdig mjölkersättning

Gör såhär:

  1. Följ instruktioner på mannagrynsförpackningen, tillsätt hallon i kokande vatten.
  2. När gröten är färdig, tillsätt mosad banan och mjölkersättning
  3. Låt svalna ovh servera.

OBS! Mannagrynsgröten tar lång tid att svalna så var noga med att hela gröten är sval, annars finns risk för att brännas ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *