Header Image

We Adore Babies

Hej och välkomna till min blogg! Natasa heter jag och är nybliven 26 årig mamma till en son född November 2015 som jag har ihop med min fantastiska fästman (27 år). Jag har stor passion för kost, näring och hälsa och har alltid tyckt om matlagning. Sedan jag själv fick barn blev jag inspirerad hur hemlagad barnmat kan underlätta matlagningen inom familjen och spara tid & energi. Idag jobbar jag som livsmedels- och hälsoskyddsinspektör inom offentlig sektor vilket har gett mig kunskap om säkerhet för människan hälsa. För övrigt brinner jag för mode, träning och resor. Följ gärna min blogg för här kommer jag bjuda på nya och enkla recept för hela familjen, information om näring, hälsa och säkerhet och mycket mer☺️Hoppas jag kan inspirera er! Frågor eller samarbeten maila mig här: [email protected]

Profile Avatar

Friday & superpizza

Publicerad,

Äntligen fredag! Även om jag är mammaledig så känns extra mysigt på något sätt innan helgen kommer, håller ni inte med? ? Innan storhandligen blev det bålträning och försäljning av en produkt som jag la upp på Shpock appen, om ni inte har provat den så är det värt ett försök. Det är som blocket men annonserna är gratis?? Efter storhandlingen var vi sugna på snabbpizza när vi kom hem för att kunna ha mer tid för att vila och mysa. Denna typen av snabbpizza är verkligen en höjdare för att du behöver inte vänta på att degen ska jäsa???

Lille L har haft en fas där han matvägrade så det var verkligen en utmaning att mata honom. Man blir så orolig och tänker att han svälter? BVCn verkade inte så oroliga och sa att det var viktigast att få i sig vätska, exempelvis från mjölk eller välling, men vi ger inte upp! Ibland kan jag sitta i en timme och försöka få i honom mat,,, har provat med olika skedar, skålar och lekar OCH till slut så går det. Men jag hoppas det går över snart☺️Har ni haft detta problem och isåfall vad var er lösning? Bra att veta…

 

Här kommer receptet på snabb pizzadeg

IMG_1871 IMG_1873

Ingredienser

5 dl mjöl

2 tsk bakpulver

0.5 tsk salt

1 dl mjölk

2 dl vatten

Ugnstemperatur: 250 grader

Baktid: 10 min

Deg för en stor pizza eller två små

  1. Blanda mjöl, bakpulver och salt
  2. Tillsätt vatten och mjölk
  3. Knåda tills gluten har bildats eller tills degen släpper skålen.
  4. Kavla ut eller forma till en cirkel och toppa valfritt.
  5. Grädda i ugn cirka 10 min och Voliá! Snabbpizza klar för servering ???

Min topping var tomatsås, ost, chorizo, champinjon och ruccola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *