We Adore Babies

Önskelistan?

Åh nu när julen närmar sig så är det dags att köpa fina klappar??? Något som jag länge har gjort är att köpa personliga presenter, jag köper inte bara vad som helst för att ge bort. Nedan har jag några önskemål som jag kommer köpa och ge bort i julklapp, se efter och se om ni hittar något fint ?✨

Mobilskal är aldrig fel, man kan ju ha så många av dem som kanske kan matchar ’dagens’ outfit. Dessa är från iDeal of sweden och dem är verkligen en superfina! Finns i olika marmorfärger vilket är trendigast just nu.

IMG_1615 IMG_1616

Kanske en liten Box med hud och hårvårdsprodukter? Lyko har en nyhet där utvalda produkter är helt Eco, vilken kan blir en superfin och uppskattad present. Speciellt om personen som ska få den använder sig mycket av naturliga produkter, moi?IMG_1620

 

Till män har jag tänk en klassisk present som klocka för att det är inte fel att ha flera klockor som de kan byta mellan outfitsen. Ur&penn hade en snygg kombo som jag gillade mest. Annars kan man själv välja kombo som man tycker passar bäst, istället för att köpa färdiga paket☺️IMG_1621

En annan superpersonlig produkt som jag köpte till min man till fars dag är en personlig nyckelring med två berlocks. Du väljer text och bild vilket är en väldigt uppskattad present och vilket jag själv blev superimponerad av resultaten, wow säger jag bara! Se här hos www.amakli.se IMG_1622

För barnen som är lite större är ju leksaker mest uppskattat, men om ni inte har införskaffat lektält så är det nog det jag själv rekommenderar. L älskar att ’gömma’ sig under filtar, det var där tanken slog mig. Lekmer hade fina lektältar och tunnlar IMG_1623

Del II av önskelistan kommer inom kort // kram 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats